Horoscop Horoscop Capricorn 27.02.2020

Capul tau este astazi oarecum in nori. Nu este neaparat un lucru rau ci inseamna doar ca iti este dificil sa obtii orice munca. Oricat ar fi de preferat sa fii in alta parte, trebuie sa ramai concentrat pe proiectele disponibile. In orice caz, planifica o strategie de iesire din rutina mondena a vietii tale cotidiene, dar nu te astepta sa te faci scapat astazi.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 martie 2020

Se pare că e timpul să începi o selecție între prietenii tăi, mai ales după ultimele evenimente la care ai participat. Indicat este să rămâi înconjurat doar de cei mai fideli și mai apropiați. Este posibil să ai parte de câteva zile ceva mai tensionate în grupul de prieteni, dar vei reuși să pui capăt mai multor situații neplăcute, pe care nu le-ai dorit și nu le-ai provocat, dar nici nu le-ai putut evita.
Din păcate armonia din familie nu e chiar cea mai de dorit, ba chiar e posibil să ai nevoie de ajutorul unui prieten care să intervină și să te ajute să o restabilești.
Chiar dacă ai făcut o greșeală nu trebuie să te condamni atât de dur, oamenii mai greșesc și, mai ales să nu uiți că de cele mai multe ori învățăm din greșeli.

Horoscop Capricorn luna martie 2020

Pentru capricorni , inceputul lunii va fi plina de intamplari neasteptate .Nativii acestei zodii trebuie sa fie foarte atenti in ceea ce priveste relatia cu cei din jur sa nu spuna lucruri care ar putea sa i se intoarca impotriva lor , pentru ca e posibil luna aceasta sa se inrautateasca relatiile cu unii prieteni.
Luna aceasta lucrurile vor fi mult mai clare pentru capricorni,ei vor privi obiectiv tot ce se intampla si vor putea analiza situatiile in modul cel mai productiv.Cel mai probabil vei rupe relatii pe care le vei considera o adeverata pierdere dar trebuie sa mergi inainte si sa nu te complici.
In schimb oamenii care cu adeverat sunt importanti pentru tine incearca si pastreaza-i nu risca sa-i dezamagesti vei avea de suferit .In plan profesional in aceasta luna lucrurile sunt monotone , posibil sa primesti cateva observatii dar reactioneaza ca atare , sunt constructive.
Din punct de vedere financiar,reusesti sa ai un venit considerabil si poti sa iti piermiti mai multe lucruri cum ar fi cadouri sau calatorii .

Horoscop de ieri

Nu ti se pare corect ca volumul de munca sa fi crescut in ultimele zile. Nu te deranjeaza ca mai ai o multime de sarcini de facut, iar seful tau se asteapta sa finalizezi un nou buget si sa scrii si o noua propunere? Cere ajutorul altor persoane daca poti. Daca nu, pur si simplu fa tot posibilul fara a pierde timpul liber cu familia si cu cei dragi. In cele din urma, aceasta din urma este mai importanta.

Horoscop Capricorn 27.02.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului