Horoscop Horoscop Capricorn 27.07.2023

S-ar putea sa vrei sa eviti un angajament astazi dar trebuie sa fii puternic si sa permiti oamenilor sa-ti cunoasca gandurile, chiar daca crezi ca sentimentele lor vor fi ranite. Treaba ta este sa-ti protejezi emotiile. Alti oameni se pot descurca. Fii agresiv daca trebuie. Sanitatea ta depinde de a fi sincer cu tine insuti.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Încetează să mai fii complice pentru cineva de care îți pasă profund. S-ar putea să contribui la menținerea unui comportament adictiv periculos doar pentru că vrei să eviți o confruntare neplăcută. Realizează că astfel nu faci bine niciunei părți implicate. Cu cât perpetuezi minciuna, cu atât va continua să rănească toate părțile implicate. Fii deschis și sincer cu îngrijorările tale.

Horoscop Capricorn 27.07.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului