Horoscop Horoscop Capricorn 28.02.2020

Aceasta va fi o zi fascinanta. Este posibil sa ai un vizitator strain care iti umple mintea cu viziuni si aventuri in tari indepartate. Orice persoana intalnesti astazi este probabil sa fie interesanta, asa ca fii receptiv la orice oameni noi care intra in viata ta. Curiozitatea si sentimentul tau de aventura sunt inflacarate. Poti decide sa faci o calatorie in alta localitate sau alta tara. Daca o faci, fii pregatit pentru romantism. Cu siguranta este in stele pentru tine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Odata ce faci primul pas astazi, restul drumului va fi relaxant. Inainte sa-ti dai seama, vei fi finalizat intregul maraton cu foarte putina transpiratie pe spranceana. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este ca nu dai peste nimeni din cursa ta pana la linia de sosire. Ai grija la alergatorii de langa tine si trateaza-i ca prieteni si sustinatori in loc de adversari.

Horoscop Capricorn 28.02.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului