Horoscop Horoscop Capricorn 28.08.2016

Risti sa te certi cu o persoana cu care ai anumite afaceri din cauza unei neintelegeri. Ar fi bine sa nu te ambalezi prea tare deoarece exista riscul sa rupeti colaborarea. Dupa-amiaza vei fi vizitat de o ruda pe care nu ai mai vazut-o de mult timp.

Horoscop saptamanal Capricorn 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta este pentru tine un moment de odihna si contemplare.
In ceea ce priveste finantele este posibil sa primesti beneficii banesti de la cineva apropiat sau de la cineva din familie. Este posibil sa gasesti chiar o oportunitate de a castiga bani suplimentar. In relatia de dragoste vei fi mai emotional decat de obicei. Daca te-ai angajat intr-o noua relatie romantica este posibil sa impartasesti o legatura profunda.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi va fi foarte frustranta. Fi pregatit! Unele echipamente cu care lucrezi s-ar putea defecta dintr-o data si ar putea dura ceva timp pentru a le repara. O separare temporara de un partener romantic ar putea fi, de asemenea, dezamagitaore. Este posibil sa ai multa energie fizica pentru care ai nevoie de o iesire imediata. Fa o plimbare lunga. Acest lucru ti-ar putea oferi o priza de energie.

Horoscop Capricorn 28.08.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului