Horoscop Horoscop Capricorn 28.08.2023

Daca te-ai simtit mai ciudat in ultimul timp, un val de putere interioara te-ar putea impinge peste varf si te-ar putea face sa te simti din nou puternic si sanatos. Ai putea decide sa termini sarcinile neterminate din jurul tau astazi pana la sfarsitul zilei. Nu uita totusi sa te distrezi. Vei dori sa profiti la maximum de noua energie.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Un puternic impuls creativ poate veni asupra ta astazi. Intuitia ta ar trebui sa joace un rol important in orice produci. S-ar putea sa te simti motivat sa iti finalizezi proiectul iar singurul dezavantaj ar putea fi ca partenerul tau poate sa nu inteleaga de ce vrei sa lucrezi in loc sa iesi. Urmeaza-ti inima. Prietenul tau va vedea totul diferit cand vei afisa rezultatele.

Horoscop Capricorn 28.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului