Horoscop Horoscop Capricorn 30.01.2023

O neintelegere minora iti poate intoarce ziua cu susul in jos. Navigarea neteda ar putea necesita un efort supraomenesc din partea ta pentru a depasi un caz tulburator. Desi comunicarea clara poate fi temporar evaziva, acordarea unei atentii deosebite specificului a ceea ce s-a spus acum poate preveni o durere de cap mai tarziu. Din fericire, un pic de gandire iti permite sa te distrezi, chiar daca esti responsabil pentru mai multe probleme in acest moment.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Un prieten ar putea sa se simta cam deprimat astazi si sa aiba nevoie de o veselie. In primul rand: asculta ce il deranjeaza fara sa le minimalizezi sentimentele sau sa ii spui cum sa le rezolve. Recunoaste-ti sentimentele ca fiind valide si apoi vezi daca impreuna puteti veni cu un plan de actiune pentru a-i ajuta sa se simta mai bine. Uneori, tot ce are nevoie o persoana este contactul cu cineva care ii iubeste si un ras bun.

Horoscop Capricorn 30.01.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului