Horoscop Horoscop Capricorn 30.01.2024

Un eveniment social ar putea aduce in viata ta o persoana fascinanta si noua, poate dintr-o cultura diferita. Aceasta persoana s-ar putea sa iti vorbeasca ore in sir despre numeroase subiecte intrigante care va intereseaza pe amandoi. Ai putea intalni si alte persoane interesante, iar unele dintre ele ar putea deveni prieteni, dar aceasta persoana s-ar putea sa devina un prieten foarte apropiat sau un partener romantic. Asigura-te ca schimbati numerele de telefon. Distreaza-te!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Probabil ca nu te simti in cea mai buna forma astazi. Fara indoiala, boala ta este rezultatul unui exces recent. Nu poti da vina pe nimeni altcineva decat pe tine pentru durerea de cap intensa si stomacul deranjat. Incearca sa nu-ti descarci starea proasta asupra familiei. Doar cere-le sa traga perdelele si sa inchida usa. Vei iesi in dupa-amiaza devreme simtindu-te putin sovaitor, dar cu siguranta in revenire.

Horoscop Capricorn 30.01.2024

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului