Horoscop Horoscop Capricorn 30.11.2019

Confuzia poate domni astazi, in special daca esti intuitiv. Poti ridica vibratii ciudate care ar putea fi nelinistitoare. Nu incerca sa le dai sens. Este posibil sa te simti obosit sau persoanele pentru care simti anumite sentimente sunt stresate si nu au o anumita directie. Oricum, maine ar trebui sa revii la normal.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 decembrie 2019

Esti din ce in ce mai aproape de a-ti indeplini visele, in special unul dintre ele. Pentru asta este crucial sa fii atent la orice detaliu si informatie ce vine catre tine, acolo poti gasi o cheie.
Tot acum vei avea posibilitatea sa pui la cap informatii din trecut si sa le folosesti cu succes in proiectul tau. Unele activitati care iti mancau mult timp si care devenisera plictisitoare, pot sa fie date deoparte de acum. Castigi timp si o noua perspectiva pentru ceea ce te intereseaza cu adevarat.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Daca ai de gand sa fii aproape sau printre copii in ziua de azi, vei putea sa iti hranesti energia nelimitata si sa descoperi o latura noua si mai draguta a ta. Insa, daca a petrece ceva timp cu copiii nu este in intregime fezabil acum, nu trebuie sa lasi ideia in urma. Alege un pachet din guma ta preferata, poarta perechea cea mai confortabila de adidasi, urmareste cateva desene animate si abordeaza un comportament copilaresc in aceasta zi destul de serioasa.

Horoscop Capricorn 30.11.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului