Horoscop Copilul Capricorn

CAPRICORN 22 Decembrie – 20 Ianuarie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia capricorn: 15 martie – 25 aprilie

Acesti copii se nasc cu dorinta clara de a-si face parintii fericiti.

Bebelusii capricorn sunt foarte afectuosi si receptivi. Ei se bucura de imbratisarile parintilor si apropierea fata de ei le va da o senzatie de siguranta. Le place sa imite in general adultii din jurul lor si imediat ce vor fi capabili vor dori sa se hraneasca singuri si sa mearga cat mai repede avand nevoie in permanenta de incurajare pentru a se asigura ca este bine ceea ce fac.

Hotarati si harnici ei traiesc pentru a ajunge la varful muntelui sau vor muri incercand.

Copilul capricorn gandeste si actioneaza ca un adult uitand sa traiasca jocurile si inocenta copilariei devenind uneori prea seriosi. Trebuie sa il invatati sa-si ia timp liber si ca nu este necesar sa atinga excelenta intotdeauna.

Iubesc natura iar miscarea si joaca in aer liber sunt pentru ei un mod de a-si incarca bateriile. Maturitatea acestor nativi ii va face sa fie atrasi in special de copii mai mari decat ei, dorind sa comunice la acelasi nivel. Nu-si va alege multi prieteni de joaca dar odata ce-si va alege un prieten va pastra legatura cu el pentru multi ani. Daca va avea un frate mai mic isi va asuma toata responsabilitatea pentru a avea grija de el. Va lucra din greu dar cu placere pentru a obtine rezultate bune, si de mic va sti ceea ce vrea sa se faca cand va fi mare.

Acesti nativi isi vor lua in serios responsabilitatile de scolari si chiar daca vor merge cu pasi lenti la sfarsit vor fi cu siguranta mai sus decat colegii lor de scoala. In adolescenta parintii nu trebuie sa-si faca griji despre dezordinea din camera si casa capricornului. Chiar si baietii capricorn sun extrem de ordonati si organizati si le face placere sa se ocupe de treburile casei. Pentru ei chiar si munca in gradina este ceva relaxant, unde ei pot in ecelasi timp sa studieze si sa se gandeasca profund la misterele vietii.

Ei sunt innascuti pentru a respecta regulile deci ar trebui sa fie destul de usor de a lucra cu micutul capricorn.

Orientati spre familie, acesti copii iubesc sarbatorile petrecute in familie, traditiile si ‘acasa” va ramane pentru ei intotdeauna cel mai minunat loc.

Planeta dominanta: Saturn

Zi Norocoasa: Sambata

Culoare de noroc: verde inchis, albastru inchis

Cristale de vindecare: cuart, agate, ametist

Zodiac Chinezesc: Bou

Celebritati Capricorn: Maggie Smith, Bradley Cooper, Nicolas Cage, Oliver Hardy, Anthony Hopkins, Denzel Washington, Ralph Fiennes, Jason Bateman, Salman Khan, Amanda Peet, Sienna Miller, Kate Middleton, Kirstie Alley, Jessy Schram.

Horoscop Copilul Capricorn

copii

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului