Horoscop Copilul Gemeni

GEMENI 22Mai-21Iunie

Data conceptiei pentru a avea un copil in zodia gemeni:15 august-25 septembrie

Acest pachetel de energie,  va va testa rabdarea in permanenta, fiind cea mai activa zodie. Ei nu se vor multumi niciodata cu o singura activitate in acelasi timp.

Micutul Enstein este fascinat de tot ceea ce ii ofera viata si nimic din ceea ce ii va iesi in cale nu va ramane in necunoscut pentru el. Ei se vor plictisi in general foarte repede iar daca va propuneti sa isi petreaca putin timp in patut sau intr-un spatiu mic restrictionat trebuie sa va asigurati ca are suficiente jucarii noi, carti si cat mai multe obiecte care sa ii ocupe timpul.

Gemenii sunt un semn de aer, ceea ce ii face sa nu poata sta prea mult timp in acelasi loc. Va invata sa mearga mai repede decat ceilalti bebelusi si odata ce vor merge nu se mai opresc. Va fi in permanenta miscare, explorand fiecare coltisor si nimic din ceea ce il inconjoara nu va ramane necercetat.

Pe masura ce va creste parintii trebuie sa fie pregatiti sa vina cu explicatii inteligente si logice la intrebarile pe care le vor avea din partea copilui gemeni. El va invata o limba straina cu mare usurinta, va excela in matematica, literatura si muzica. Tot ceea ce va trebui sa invete nu va fi o problema pentru el. Singura exceptie va fi in momentul in care este ceva prea plictisitor pentru.

Se ataseaza foarte mult de cei din jurul lui, fiind chiar dependenti de ei si deoarece este extrem de naiv ar fi bine ca parintii sa fie atenti ce fel de prieteni isi va face.

Un defect usor de caracter este ca gemenii au tendinta de a risipi energia pe care o au in diferite directii fara un obiectiv stabil. Daca vor invata inca de mici cum trebuie sa-si foloseasca energia vor depasi cu usurinta acest defect.

Gemenii au o curiozitate nelimitata ceea ce ii face sa fie insetati dupa orice fel de informatie. Va vor afisa in permanenta talentele lor inepuizabile. Sunt izestrati cu un talent pentru muzica, dans, teatru iar cine e dispus sa/l asculte va avea parte de un adevarat spectacol. Si pentru ei este foarte important sa fie ascultati cu atentie atunci cand au ceva de aratat.

Copilul tau va fi  indragit de copii datorita talentului sau de a infrumuseta adevarul, de a exagera si de incerca sa.i distreze pe cei din jurul lui .

Micutului geaman trebuie sa ii oferi dragoste fara sfarsit si cat mai multa libertate de exprimare.

Planeta Dominanta: Mercur

Zodiac chinezesc: cal

Zi norocoasa: miercuri

Culoare de noroc: galben

Cristale de vindecare:acvamarin, cristal marin

Celebritati gemeni: Alanis Morissette, Angelina Jolie, George Bush, Nicole Kindman, Tudor Arghezi, Joan of Arc, Jules Verne, Gina Gershon, Carlo Forlanini, Alana De La Garza,

Adriana Lima, Bob Dylan, Andreea Banica, Aleksadr Varlamov, Daniela Crudu, Joan Carlos Toja, Tom Jones.

Horoscop Copilul Gemeni – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului