Horoscop Copilul Sagetator

SAGETATOR 22 Noiembrie – 21 Decembrie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia sagetator: 25 februarie – 15 martie

Parintii trebuie sa fie pregatiti pentru miscare, deoarece micutul sagetator este Calatorul zodiacului. El este pregatit inca din prima zi de viata sa exploreze lumea.

Atunci cand il veti tine in brate pe bebelusul sagetator trebuie sa ii zambiti. Pentru ei zambetul celor din jur este crucial. Inima lor uriasa vrea sa vada in permanenta ca toti cei din jurul lor sunt fericiti iar atunci cand cineva este suparat sau ranit ei vor incerca orice pentru ai face din nou sa zambeasca.

Acesti copii iubesc libertatea de miscare si pentru ei este absolut necesar  sa li se ofere suficient spatiu de explorare. Le place sa fie in compania cat mai multor copii facandu-se mereu remarcat prin rasul si buna dispozitie pentru orice fel de joc, ceea ce ii va face pe ceilalti sa si-l doreasca mereu in preajma lor.

La scoala copilul sagetator va fi interesat de diverse domenii ale cunosterii si va adora activitatile extra-curriculare si tot ceea ce ii va pune mintea in miscare. Se simt atrasi de religie si spiritualitate fiind intr-o cautare permanenta pentru adevar. Acest copil este un romantic inveterat si se va simti atras de sexul opus mult mai devreme decat ar fi normal dar nu se va implica foarte mult deoarece ei fug de responsabilitati.

Iubesc viata, oamenii si simt lucrurile foarte profund ceea ce ii face sa devina independenti si mereu in cautarea unui loc nou. Curiozitatea si energia lor sunt nemarginite avand nevoie de o schimbare  permanenta in viata sa.  Micutului sagetator ii place sa i se acorde atentie in tot ceea ce face si chiar si cele mai mici realizari ale sale trebuiesc observate, altfel va fi extrem de tulburat. Sagetatorul este acel copil care nu-si va minti niciodata parintii;  indiferent de varsta lor poti sa ai incredere in ceea ce spun.

Viata micului sagetator este o mare petrecere unde el este sarbatoritul !

Planeta dominanta: Jupiter

Zodiac chinezesc: sobolan

Culoare de noroc: albastru inchis, turcoaz, violet

Zi norocoasa: joi

Cristale vindecatoare: turcoaz, topaz albastru, safir

Celebritati celebre: Frank Sinatra, Britney Spears, Brad Pitt, Nelly Furtado, Shalom Harlow, Mark Twain, Liviu Rebreanu, Bruce Lee, Gianni Versace, Nicolae Labis, Miley Cyrus, Christina Aguilera,  Lucy Liu, Ana Maria Ferent, Dumitru Bagdasar, Nicolae Hortolomei, Barry Blue, Rob Van Dam.

Horoscop Copilul Sagetator – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului