Horoscop Copilul Taur

TAUR 21 Aprilie – 21 Mai

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia taur: 15 iulie – 25 august

Bebelusul taur va avea nevoie sa il tii in brate inca din prima zi de nastere, el simtind nevoia de a fi mangaiat si imbratisat de familie in permanenta. Imbratisarile il vor ajuta sa se calmeze chiar si in situatiile cele mai dificile. Acesti nativi sunt in mod natural atrasi de muzica si cu siguranta ii veti auzi cantand destul de precoce.

Guvernat de planeta Venus, copii taur se definesc prin dragoste infinita si devotament fata de familie si prieteni.

Inca de mici ei iubesc soarele si aerul curat; adora activitatile fizice si plimbarile prin parc fara de care nu pot supravietui.

In relatiile cu ceilalti copii, ei vor fi foarte sociabili.

Incapatanarea este cea mai dificila trasatura pentru copilul taur dar parintii trebuie sa stie ca el va accepta intotdeauna un sfat rational, spus pe un ton calm si plin de iubire.

O persoana nascuta in zodia taurului nu va accepta usor schimbarile bruste si neanuntate iar parintii trebuie sa le ofere timp suficient inainte pentru ca ei sa  inteleaga singuri ca o schimbare poate fi ceva pozitiv.

Ca si adolescent el va fi usor de gestionat avand un caracter plin de maturitate si discernamant.  Copii taur sunt hotarati sa reuseaca!

Planeta dominanta:Venus

Zi norocoasa:Vineri

Culoare de noroc:tonuri de pamant, verde, galben, portocaliu

Cristale de vindecare:coral, cristale de cuart

Zodiac chinezesc: Sarpe

Celebritati taur: Barbara Streisand, Regina Elisabeta a2 a, Irinel Popescu, Cher, Al Pacino, Penelope Cruz, Eve Angel, Chris Brown, Mina Minovici, Albert Coates, Anna Baranska, Analia Selis, Alfred Frauenfeld, Adele, Alan Janes, Daizee Haze, Megan Fox, Jessica Alba, George Clooney, David Beckham, Natalia Oreiro.

Horoscop Copilul Taur – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului