Horoscop Copilul Leu

LEU 23 Iulie – 22 August

Data conceptiei pentru a avea un copil in zodia Leu: 25 octombrie – 15 noiembrie

Bebelusii Lei s-au nascut pentru a fi fericiti in permanenta, a rade si a incerca sa fie in atentia tuturor prin tot ceea ce fac.

Prin gratia divina pe care o au se vor face iubiti de toata lumea. Un copil leu va dori mereu sa fie in centrul atentiei, sa domine si va face tot posibilul sa nu dezamageasca niciodata. Parintii nu trebuie sa le indeplineasca orice dorinta altfel leii pot deveni extrem de rasfatati. Incapatanarea leului este legendara iar daca cineva indrazneste sa ii critice vor manifesta o furie brusca si isi vor aminti pentru un timp foarte lung.  Pentru a fi ei insusi au nevoie sa fie laudati si apreciati in permanenta. Atunci cand doriti sa ii dati o sarcina trebuie sa fie intr-adevar ceva important, ceva demn de un adevarat rege altfel riscati sa loviti in ego-ul leului. Parintii trebuie sa foloseasca o disciplina blanda si constanta pentru al imblanzi pe micutul leu.

Cu toate ca par puternici ei au nevoie de dragoste si imbratisari din partea parintilor mai mult decat alti copii.

Dorinta de a se juca este amplificata la copilul leu iar in compania altor copii va incerca sa fie cel care ii coordoneaza . Copilul leu prospera atunci cand primeste incurajari de la cei din jur, aceastea fiind suficiente pentru a merge pe calea cea buna. In cazul in care ceea ce-si propune esueaza el se va simti profund ranit.

Pe masura ce cresc ei trebuie invatati ca este normal sa si greseasca si din fiecare experienta, buna sau rea sa gaseasca o lectie.

Planeta dominanta: Soare

Zodiac chinezesc: maimuta

Cristale vindecatoare: safir, sardonixul, smarald,

Culoare de noroc: rosu, violet, negru, auriu

Zi norocoasa: duminica

Celebritati Leu: Marin Preda, Madalina Ghenea, Bill Clinton, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Iulia Vantur, Barack Obama, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Demi Lovato, Mila Kunis, Robert de Niro, Marcel Iures, Ana Birchall, Fidel Castro, Sandra Bullock.

Horoscop Copilul Leu – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului