Horoscop Copilul Fecioara

FECIOARA 23 August – 22 Septembrie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia fecioara: 25 noiembrie-15 decembrie

Parintii unui bebelus fecioara trebuie sa invete imediat care ii sunt dorintele altfel risca sa aiba parte de multe lacrimi si tipete din partea lui! Este extrem de curios si dornic de a cunoaste tot ce este in jurul lui ceea ce il va face sa mearga si sa vorbeasca destul de repede.

Parintii unui bebelus in zodia fecioara trebuie sa stie ca timpul petrecut in casa nu este cel mai prielnic pentru copilul lor. Fecioara este copilul Pamantului si se simte minunat atunci cand este expus in natura. Daca are o zi agitata cu siguranta o plimbare cu caruciorul sau o drumetie il vor calma si revitaliza.

Copilul fecioara este un comunicator natural si atunci cand va invata sa vorbeasca cu siguranta va va pune o multime de intrebari. Adora sa ii cititi povesti iar atunci cand va descoperi scrisul niciodata nu veti avea suficiente instrumente de scris pentru el.

Chiar de la o varsta mica, veti remarca la micutul vostru o dorinta de perfectionism in tot ceea ce face. Ca parinti trebuie sa il faceti sa inteleaga ca iubirea vostra le apartine chiar daca nu fac totul perfect intotdeauna.

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, oferindu-le acestora o deosebita capacitate de adaptare la situatii noi si posibilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp.

Copilul fecioara are un spirit natural jucaus si are nevoie in permanenta de a i se spune ce mult va place sa il vedeti fericit si zambind. Dragostea lui pentru familie este neconditionata iar in relatiile cu copii de varsta lui se va simti in nesiguranta. La scoala vor avea rezultate excelente datorita dorintei lui de perfectionism in tot ceea ce face.

Planeta dominanta: Mercur

Zi norocoasa:miercuri

Culoare de noroc: albastru inchis, violet

Cristale de vindecare: sardonyx, carneol

Zodiac chinezesc: cocos

Celebritati Fecioara: Michael Jackson, Gloria Estefan, Nicoleta Luciu, Adam Sandler, Cmeron Diaz, Greta Garbo, Larry Hagman, Sophia Loren, Beyonce, Sean Connery,

Alexander Skarsgard, Colin Firth, Kay Parker, Claudia Schiffer, Alexandra Burke, Eva Bay, Adam Brooks, Alexandra Nechita, AJ Alexander, Vivi Papp.

Horoscop Copilul Fecioara – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului