Horoscop Copilul Pesti

PESTI 20 Februarie – 20 Martie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia pesti: 25 mai – 15 iunie

Parintii unui bebelus pesti sunt cu adevarat binecuvantati!

Micutul pesti este un ingeras dragalas, afectuos si sensibil. El este plin de compasiune si iubire pentru toti. Inca din prima zi de viata el stie cum sa ofere dragoste.

Fiind un spirit de apa o sa aveti parte si de lacrimi zilnice din partea lui dar acestea il vor ajuta sa-si elibereze emotiile. Foarte rar isi va exprima verbal frustrarea pe care o are.

Va trebui sa ii spuneti o multime de povesti, nu despre realitate, ci din lumea basmelor unde totul este frumos si oamenii sunt buni.

El are o dragoste de aer liber si ii place sa se joace cu apa si sa innoate. Va fi extrem de fericit daca ii veti face un  program de educatie acvatica inca din primele luni de viata.

Pe masura ce va creste veti observa ca devine din ce in ce mai visator. Atunci cand ceva nu va fi tocmai pe placul lui ori viata este prea plictisitoare sau complicata  prefera sa se retraga si sa-si imagineze viata asa cum isi doreste el. In timp trebuie incurajat sa vada viata asa cum este ea.

Copilul in zodia pesti are o natura pasiva, non agresiva si de multe ori ar putea fi o tinta pentru un copil bataus. Conexiunile emotionale sunt esentiale pentru el iar un animal de companie l-ar face sa simta ca viata lui este completa.

Disciplinele dure nu vor trebui aplicate nicioadata micutului pestisor deoarece acesta este extrem de sensibil. Orice mustrare sau cuvant aspru nu vor avea un rezultat pozitiv asupra pestisorului pentru care pacea este primordiala. Un copil pesti va incerca in permanenta sa nu-si dezamageasca parintii.

Pentru a se dezvolta armonios copilului pesti trebuie sa ii aratati zilnic prin cuvinte, imbratisari si saruturi cat de mult il iubiti.

Planeta dominanta: Jupiter

Zi norocoasa: vineri

Cristale de vindecare: acvamarin

Culoare de noroc: violet, verde marin deschis

Zodiac chinezesc: iepure

Celebritati pesti: Bryan Cranston, Jon Bon Jovi, Mircea Eliade, Steve Irwin, Teresa Palmer, Giovanna Antonelli, Michael Bolton,  Daniel Craig, Lesley Anne Down, Drew Barrymore, Bubba Smith, Ion Creanga, Bruce Willis, Sarah Bolger, Eva Longoria, Chuck Norris, Dana Delany.

Horoscop Copilul Pesti – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului