Horoscop Horoscop Fecioara 01.10.2019

Esti implicat intr-o activitate importanta de grup, eventual cu prieteni apropiati? Daca da, s-ar putea sa lucrezi la o sarcina vitala, implicand probabil comunicare. Un partener de dragoste ar putea fi, de asemenea, implicat. Poti fi destul de intens in momente de acest fel, asa ca nu fi prea aspru cu cei din jurul tau. Foloseste toate abilitatile oamenilor, fii un ascultator bun si ar trebui sa realizezi ceea ce vrei.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O revelatie surprinzatoare, fie din interior, fie din surse precum carti, internet sau comunicari de la altii, te-ar putea orienta intr-o directie complet noua. Veti avea un sentiment sporit de libertate, precum si o perspectiva mai clara si mai progresiva. S-ar putea sa iei in considerare cateva schimbari destul de majore in viata, dar nu luati nici o decizie finala sau aranjamente astazi. Astepta inainte de a iti pune ideile in actiune.

Horoscop Fecioara 01.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului