Horoscop Horoscop Fecioara 01.10.2021

Astazi poti planifica o calatorie lunga intr-un loc in care nu ai fost niciodata, probabil in compania unui iubit sau a unui prieten apropiat. Emotia aranjamentelor se apropie si va fi un moment minunat. Pe partea romantica totul este bine, deoarece comunicarea sporita intre tine si cineva special pentru tine este puternic indicata. Este posibil sa ai o seara interesanta.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Esti o persoana de ajutor dar de multe ori in relatiile tale, te confunti cu parintii. Tinzi sa faci o multime de sacrificii pentru tine insuti. Astazi poti invata cum sa spui nu cand simti ca partenerul tau a depasit limitele a ceea ce poti da. Daca faci acest lucru, poti redescoperi ceva esential pe care l-ai pierdut pe parcurs si anume ego-ul tau.

Horoscop Fecioara 01.10.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului