Horoscop Horoscop Fecioara 02.08.2023

Uneori, visarea cu ochii deschisi te duce in afara corpului tau si intr-un loc dincolo de timp si spatiu. Natura ta romantica vrea sa evadeze si sa nu atinga niciodata lumea reala. Fa un pas urias catre ceea ce iti gadila pofta. Ia o abordare mai inalta si incurajeaza-i pe ceilalti sa iti impartaseasca visele in loc sa le lasi sa te impovareasca.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea să pară că nici o parte a patului nu este partea potrivită pentru a te trezi. Singura soluție pe care s-ar putea să o găsești astăzi este să te întorci în pat. Concentrează-te pe inima ta, deoarece încearcă să-ți spună că are nevoie de atenție. Emoțiile pot fi destul de intense, așa că fii extrem de atent la modul în care te tratezi pe tine și pe ceilalți.

Horoscop Fecioara 02.08.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului