Horoscop Horoscop Fecioara 02.10.2020

O scrisoare sau un pachet neasteptat ar putea sosi la tine in ziua de azi. Acesta ar putea fi un cadou de la un iubit – poate ceva mai generos decat te-ai fi asteptat. Ai putea primi si alte mesaje, printre care cel putin unul ar putea fi legat de jobul tau intr-un anumit fel. Ar putea veni si o invitatie la o petrecere si probabil ca vei dori sa participi. O alta persoana semnificativa va dori sa te insoteasca.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa stii exact ce trebuie sa faci astazi, dar, dintr-un anumit motiv, actiunea necesara poate fi un lucru greu de implementat. Ia un rol activ pentru a te implica. Spune-ti oful, dar nu te atasa atat de mult de rezultate incat sa te superi si sa te descurajezi daca lucrurile nu functioneaza exact conform planului. Independenta este o virtute importanta de care sa te mentii astazi.

Horoscop Fecioara 02.10.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului