Horoscop Horoscop Fecioara 04.07.2021

Ai asteptat sa primesti niste fonduri, poate sa creezi o piesa de arta, sa scrii o carte sau sa faci un film documentar? Daca da, ai putea avea multe de sarbatorit astazi cand primesti vestea ca banii vor veni! Nu fi surprins insa daca exista o intarziere. Proiectul va merge in continuare, dar putin mai tarziu decat ai sperat. Tot ce poti face acum este sa ai rabdare.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Dezvoltarea unui talent pe care l-ai neglijat ar putea avea rezultate surprinzatoare. Ai putea descoperi ca este exact ceea ce ai nevoie pentru a iti extinde orizonturile si pentru a te catapulta in orice situatie in care doresti sa te afli. Acest lucru ar putea duce la un venit crescut. Te schimbi in interior, iar aceste schimbari sunt in mare parte pozitive. Ele se pot reflecta si in viata ta exterioara.

Horoscop Fecioara 04.07.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului