Horoscop Horoscop Fecioara 05.02.2023

Problemele din comunitate pot rezulta din functionarea defectuoasa a masinilor. Fii pregatit cu lanterne la indemana in cazul unei pene de curent si mergeti pe jos in loc sa conduceti in cazul in care se provoaca blocaje majore in trafic. Vecinii pot innebuni, dar incearca sa ramai calm. Aceasta este o situatie temporara.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Iti va fi cam greu sa va vorbesti astazi. Tu, care poti fi usor influentat de ceilalti, vei asculta si critica tot ceea ce spun oamenii. Nimic emotional sau vag nu iti va intra in cap. Este ca si cum ai instala un filtru extrem de fin care permite doar ceea ce iti permiti. In timp ce oamenii respecta expertiza ta, ar fi bine sa ai grija sa nu te promovezi si sa nu vorbesti cu ei.

Horoscop Fecioara 05.02.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului