Horoscop Horoscop Fecioara 05.09.2019

Este greu sa recunosti ca nu poti face totul. Exista unele lucrari pe care nu esti tentat sa le faci. De ce sa ne prefacem ca totul este bine cand o optiune mai buna ar fi delegarea sarcinii catre altcineva? Daca nu simti o legatura puternica cu ceva sau cu cineva, nu o forta. Pretinzand ca esti capabil de ceva, nu iti poate provoca decat frustrare pentru tine si pentru toti ceilalti.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O revelatie surprinzatoare, fie din interior, fie din surse precum carti, internet sau comunicari de la altii, te-ar putea orienta intr-o directie complet noua. Veti avea un sentiment sporit de libertate, precum si o perspectiva mai clara si mai progresiva. S-ar putea sa iei in considerare cateva schimbari destul de majore in viata, dar nu luati nici o decizie finala sau aranjamente astazi. Astepta inainte de a iti pune ideile in actiune.

Horoscop Fecioara 05.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului