Horoscop Horoscop Fecioara 06.05.2023

Ai facut demult niste promisiuni pe care nu ti le mai poti respecta. Esti ingrijorat ca nu stii cum sa le-o spui si celor din familie pentru a nu starni un conflict. Serviciul este cel care te solicita zi de zi, iar oboseala iti afecteaza viata personala. Exista posibilitatea ca partenerul de viata sa creada ca esti dezinteresat de relatie.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi este una dintre acele zile in care s-ar putea sa te lovesti de greutati pentru ca nu ai spus adevarul cu o ocazie anterioara. Cuvintele care pareau atat de inofensive atunci pot reveni sa te bantuie acum. Este o zi foarte orientata spre actiune. Conflictul ar putea aparea, deoarece ceea ce se credea a fi adevarat, acum se dovedeste a fi fals si contrar actiunilor intreprinse pana in acest moment.

Horoscop Fecioara 06.05.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului