Horoscop Horoscop Fecioara 06.08.2017

Astazi ar fi indicat sa iti amani iesirile cu prietenii si sa iti dedici aceasta zi libera familiei. Incearca sa faci in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea dar sa te simti si tu bine. Exsta posibiitatea sa ai parte de o discutie mai aprinsa cu persoana iubita in urma unei neintelegeri.

Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Vei fi plin de romantism si senzualitate ceea ce te face sa nu observi persoanele din jurul tau. Dupa-amiaza vei planifica o intalnire romantica alaturi de persoana iubita pentru aceasta seara. Partenerul de viata va fi foarte entuziasmat de cadoul pe care il vei face la acea intalnire.

Horoscop Fecioara 06.08.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului