Horoscop Horoscop Fecioara 06.10.2020

Relatiile cu membrii familiei sunt putin cam agitate. Se pare ca vei avea parte de cateva discutii in contradictoriu ceea ce te va face sa reactionezi putin cam agresiv. Ai grija totusi de ceea ce vei spune, deoarece vei avea doar de regretat in urmatoarele zile.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Nu ezita sa accepti cereri neobisnuite astazi. Primeste-le cu bratele deschise! Viata ta ar putea beneficia de putina perturbare, astfel incat sa nu iti fie greu sa iti schimbi planurile pentru a satisface pe altcineva. Energiea ta este in punctul de cedare, ceea ce inseamna ca inca o sarcina ar putea sa te propulseze intr-o faza extrem de plina de viata si productiva. Poti sa faci fata provocarii si sa oferi oricui ceea ce au nevoie rapid, fie ca este vorba de o idee stralucitoare, o cursa la serviciu sau un compliment perfect.

Horoscop Fecioara 06.10.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului