Horoscop Horoscop Fecioara 07.10.2018

Ti-ai planificat ca in aceasta zi sa stai in casa si sa iti petreci timpul liber singur, gandintu-te la diverse idei. Filozofii spirituale sau metafizice din culturi antice sau tari straine ar putea sa ti se para mai atragatoare in aceasta zi decat de obicei. Orice ai invata astazi, este de natura sa contribuie in mare masura la dezvoltarea ta personala. Partenerul de viata iti va critica comportamentul din aceasta zi si exista riscul ca relatia dintre voi sa devina tensionata.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 18 februarie – 24 februarie 2019

Uneori oricât vei încerca să te dăruiești, să faci tot posibilul să nu superi pe cei din jur, să aștepți ca unele locruri să se schimbe în viața ta, acesta va întârzia să apară. E posibil ca o situație să se schimbe fulgerător sub ochii tăi și asta fără îți dai seama. Un lucru pe care il așteptai demult să se schimbe în viața ta  poate să o facă fără să îți dai seama și fără nici un efort din partea ta, eliberându-te de grijile acumulate în ultima perioadă.

Ești din ce în ce mai preocupat de posibilitatea de avansare și creștere in carieră și ar fi posibil chiar să apară ceva oportunități. Aceste oportunități apar ca o călătorie în străinătate, cursuri de specializare sau formare, de la care nu te vei da în lături.

Ai parte de un weekend ademenitor cu un potențial romantic și creativ în același timp. De asemenea, o conversație poate să se dovedească o oportunitate de a naște idei lucrative și ocazii de care nu ai mai avut parte.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Discutiile emotionale cu partenerul tau te-ar putea duce la lacrimi. Daca au existat dificultati in relatia voastra, se pare le-ai depasit si probabil ai ajuns la o intelegere noua. Orice relatie romantica sau de prietenie inceputa arata promite sa fie de durata. Inclinatia ta poate fi sa iti controlezi sentimentele, dar nu iti fie frica sa le arati. Este in regula in astfel de situatii.

Horoscop Fecioara 07.10.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului