Horoscop Horoscop Fecioara 08.03.2018

Esti capabil sa mergi in cercuri daca vezi partea negativa a fiecarei situatii. Lipsa ta de perspectiva te poate impiedica sa vezi un raspuns chiar daca e in fata ta. Mintea ta este cel mai bun lucru si totodata cel mai rau dusman al tau. Nu deveni victima a prejudecatilor tale automate fata de negativ. Dupa ce preiei controlul si incepi sa privesti aspectele pozitive, raspunsul va deveni unul clar.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 18 februarie – 24 februarie 2019

Uneori oricât vei încerca să te dăruiești, să faci tot posibilul să nu superi pe cei din jur, să aștepți ca unele locruri să se schimbe în viața ta, acesta va întârzia să apară. E posibil ca o situație să se schimbe fulgerător sub ochii tăi și asta fără îți dai seama. Un lucru pe care il așteptai demult să se schimbe în viața ta  poate să o facă fără să îți dai seama și fără nici un efort din partea ta, eliberându-te de grijile acumulate în ultima perioadă.

Ești din ce în ce mai preocupat de posibilitatea de avansare și creștere in carieră și ar fi posibil chiar să apară ceva oportunități. Aceste oportunități apar ca o călătorie în străinătate, cursuri de specializare sau formare, de la care nu te vei da în lături.

Ai parte de un weekend ademenitor cu un potențial romantic și creativ în același timp. De asemenea, o conversație poate să se dovedească o oportunitate de a naște idei lucrative și ocazii de care nu ai mai avut parte.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi fantastica pentru tine. Lucrurile decurg in mod natural. Poti face foarte multe in aceasta zi daca nu iei in considerare rautatile din jurul tau. Pot exista putine obstacole in calea ta, sau poate nici unul. Esti bine disciplinat si de ceea ce este necesar sa cunosti felul in care trebuie sa iti faci treaba si cum sa iti atingi obiectivele. Emotiile tale sunt deosebit de calme si stabile, oferindu-ti posibilitatea de a le observa si de a le evalua dintr-un punct de vedere neutru.

Horoscop Fecioara 08.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului