Horoscop Horoscop Fecioara 08.03.2018

Esti capabil sa mergi in cercuri daca vezi partea negativa a fiecarei situatii. Lipsa ta de perspectiva te poate impiedica sa vezi un raspuns chiar daca e in fata ta. Mintea ta este cel mai bun lucru si totodata cel mai rau dusman al tau. Nu deveni victima a prejudecatilor tale automate fata de negativ. Dupa ce preiei controlul si incepi sa privesti aspectele pozitive, raspunsul va deveni unul clar.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Te-ai concentrat puternic asupra studiilor spirituale de ceva vreme? Meditezi regulat? Daca da, nu te mira daca anumite idei si revelatii iti vin in minte astazi. Scrie-le. Vor fi prea multe de retinut. Daca esti inclinat spre a scrie, s-ar putea sa iti stabilesti ideile intr-o carte, poate cu publicare. Usile se deschid larg pentru tine.

Horoscop Fecioara 08.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului