Horoscop Horoscop Fecioara 08.09.2023

Cineva caruia ii esti foarte drag ar putea fi intr-o dispozitie dificila astazi. Nu te simti jignit de ceea ce poate spune aceasta persoana in frustrare. Intuieste ceea ce simte si fii sinele tau obisnuit plin de compasiune. Acest lucru ar putea sa va intareasca relatia.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Relatia de dragoste cu cineva de departe care iti impartaseste inclinatiile spirituale ar putea aparea astazi. Aceasta ar putea fi o relatie foarte intensa, iubitoare si de sprijin. Nu fi timid si nu lasa insecuritatile sa te incurce. Nu exista nicio garantie ca o relatie de dragoste va dura, dar nu astepta din cauza asta. Fa cunostinta cu aceasta persoana.

Horoscop Fecioara 08.09.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului