Horoscop Horoscop Fecioara 09.02.2021

Te vei concentra asupra unor probleme din camin ce nu iti dau pace de ceva vreme. Incearca sa vorbesti cu persoana iubita pentru a putea gasi o solutie cat mai buna. Dupa-amiaza vei avea parte de vizita unei rude ce iti va solicita ajutorul intr-o problema financiara. Vorbeste cu partenerul de viata si hotarati amandoi daca puteti sa o ajutati.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Este posibil ca la locul de munca sa fii implicat intr-o cearta cu o femeie mai in varsta. Ai grija ce spui pentru a nu rani persoanele din jurul tau. Seara vei fi vizitat de unele persoane din alta localitate ce iti vor aduce indormatii noi legate de un viitor parteneriat. Incearca sa analizezi cu atentie fiecare propunere.

Horoscop Fecioara 09.02.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului