Horoscop Horoscop Fecioara 09.09.2020

Astazi vei avea parte de anumite discutii aprinse iar iesirea nervoasa a partenerului te sperie mai ales ca tu incerci sa ii oferi un sfat cat se poate de bun. In unele situatii, te simti indreptatit sa te implici pentru ca observi cum lucrurile merg pe o panta destul de nefericita. Totusi, alege cu grija cuvintele pentru ca pare destul de sensibil la orice i-ai spune.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Acesta este sfarsitul calatoriei pe care ai facut-o in ultimele saptamani. Ai vazut, fara indoiala, cateva atractii interesante. Fie ca ai fost intr-o calatorie interioara sau exterioara, energia cosmica te va conduce intr-un port sigur. Desfa-ti bagajele cu grija, deoarece acestea sunt pline de comori si suveniruri. Vei dori sa le pui in casa ca amintiri fericite din locurile pe un de ai trecut.

Horoscop Fecioara 09.09.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului