Horoscop Horoscop Fecioara 10.07.2019

Privirea ta din aceasta zi poate fi una foarte educativa si luminanta. Vei observa un model real de comportament care te va ajuta sa te deplasezi inainte. Aceasta este o zi potrivita pentru a fi increzator in deciziile tale, asa ca nu iti fa griji cu privire la ceea ce gandesc alte persoane despre tine. Purtarea ta, te va asigura ca greselile pe care le-ai facut in trecut nu vor mai fi repetate.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 11 – 17 noiembrie 2019

Este cea mai buna perioada sa te gandesti la lucrurile din viata ta care nu au fost corect interpretate si pentru care ai avut de suferit. În loc sa-ti pierzi timpul incercand sa-ti dovedesti nevinovatia si valorile morale ar fi mai inteligent sa te gandesti la cum sa progresezi spre fericirea personala si sa te gandesti la propria afacere. Este important sa ramai concentrat asupra problemelor personale si sa nu permiti sa fii din nou nedreptatit. Fii precaut si rezolva lucrurile din timp. Știm, crezul in bunatatea omenirii este bunul tau, dar asta te face uneori sa fii slab cand vine vorba de protectia personala.
Căută sa gasesti echilibrul in tot ceea ce faci. Este saptamana perfecta sa limitezi interactiunile si sa construiesti cateva garduri daca ai fost ranit de prea multe ori.

Horoscop Fecioara luna noiembrie 2019

Aceasta luna va fi interesanta pentru tine din punct de vedere financiar. Te vei bucura de castig financiar sau succes prin intermediul partenerului de viata, poti primi bani care au de-a face cu trecutul tau sau vei investi in ceva nou.
In aceasta luna va exista o nevoie neasteptata de a calatori, de a primi o invitatie de a calatori in alta tara sau luna este favorabila calatoriilor si chiar schimbarii locului in care traiesti.
Preferi sa iti petreci timpul in compania persoanelor de sex opus iar responsabilitatile familiale, daca exista, vor fi neglijate.

Horoscop de ieri

Chestiunile banilor continua sa mearga bine, desi nu te simti la fel de sigur in privinta lor. Un talent necunoscut anterior, poate pentru arte sau vindecare ar putea iesi la iveala. Ai putea cauta modalitati de a-l antrena. S-ar putea sa doresti sa explorezi diferite optiuni. Decizia ta ar putea sa te surprinda.

Horoscop Fecioara 10.07.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului