Horoscop Horoscop Fecioara 12.01.2020

Pleci la cumparaturi astazi? Daca da, astepta-te ca la un moment dat sa te confrunti cu un obiect de lux pentru care ti-ai feri ochelarii, dar nu poti justifica cumpararea. Nu fi impulsiv, dar nu te retine inutil. Iti va placea cu adevarat articolul? Sau este ceva la care ai privi o perioada, dupa care l-ai arunca sau ignora? Gandeste-te la asta inainte de a cheltui prea multi bani!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Emotiile tale sunt dinamice si extreme astazi si sunt apte sa controleze fiecare actiune pe care o intreprinzi, indiferent daca iti dai seama sau nu. Fii constient de faptul ca cel mai bine este sa-ti dai seama de asta, astfel incat sa poti controla aceste sentimente volatile in loc sa fii controlat de ele. Asta nu inseamna ca ar trebui sa incerci sa le ignori pretinzand ca nu exista.

Horoscop Fecioara 12.01.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului