Horoscop Horoscop Fecioara 12.07.2019

Un grup cu care esti afiliat ar putea gasi unele discrepante in inregistrarile lor financiare si iti va cere sa verifici. Acest lucru se datoreaza, probabil, mai mult intrarilor gresite sau paginilor pierdute decat oricarui dezastru major, dar rezolvarea ei va linisti pe toata lumea. Nu fi surprins daca trebuie sa sapi prin mici resturi de hartie ingropate in fundul fisierelor. Totusi, va merita.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei gasi modalitati puternice de a face ca toata lumea sa doreasca sa te aiba alaturi. Este un moment excelent pentru eforturi creative, frumusete si asumarea riscurilor. Afacerile tale financiare vor fi prioritatea ta si vor sta la baza unor evenimente importante care se vor petrece in aceasta saptamana. In weekend vestile pe care le vei primi de la o prsoana in zodia Berbec sau Taur se pare ca iti vor influenta foarte mult starea de spirit.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Stresul cauzat de presiunile de la munca pe care le-ai intampinat te poate face sa te simti putin irascibil. Cu toate acestea, probabil ca nu doresti sa te intalnesti cu nimeni ceva timp pentru ca esti prea preocupat sa termini ceea ce faci in timp util. Este important sa iti amintesti ca nu vei termina deloc daca te epuizezi. Misca-te incet si constant, fa-ti timp pentru a te relaxa putin si toate vor merge mai lin decat crezi.

Horoscop Fecioara 12.07.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului