Horoscop Horoscop Fecioara 12.07.2021

Ai fost intr-o stare de neliniste de cateva zile, dar in sfarsit a trecut. Esti oficial gata sa renunti la tot si sa ai parte de o vacanta buna meritata. Nu esti deloc ingrijorat de cat de mult te va costa sa faci acest lucru corect. Inainte de a scoate plasticul de pe fotolii si de a a angaja trupa, totusi, gandeste-te cat de multe metode necostisitoare sunt pentru a te putea distra. Cele mai bune lucruri din viata nu pot fi gratuite, dar sunt cu siguranta negociabile.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

Horoscop Fecioara 12.07.2021

fecioara

Istoric Fecioara



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului