Horoscop Horoscop Fecioara 13.08.2020

Cuvintele de dragoste ar putea fi schimbate intre tine si partenerul tau de viata astazi. Obstacolele care puteau bloca o comunicare deschisa si onesta au fost eliminate in ultimele saptamani. Amandoi veti fi mai potriviti decat de obicei pentru a va exprima sentimentele. Chiar si acum, te simti prea potrivnic pentru partenerul tau. Fii discret si bucura-te de ziua ta.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2020

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Poti avea parte de o surpriza placuta atunci atunci cand primesti fie un cadou, fie o mica suma de bani, poate prin posta. Cineva fie iti va rambursa un imprumut, fie poti primi un cadou pentru un serviciu mic pe care l-ai facut pentru cineva. Ai putea fi tentat sa intorci asta si sa cumperi un cadou pentru altcineva. Astepta-te la unele apeluri care duc la conversatii lungi si semnificative.

Horoscop Fecioara 13.08.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului