Horoscop Horoscop Fecioara 13.09.2016

Astazi vei avea un sentiment ciudat in legatura cu cineva apropiat sau o ruda. Acest sentiment te va deranja toata ziua deci ar fi indicat sa incerci sa apelezi acea persoana pentru a te putea linisti. Seara o vei petrece alaturi de persoana iubita si veti iesi la o cina romantica.

Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Se pare ca ziua de astazi va fi una destul de buna pentru tine. Vei avea posibilitatea de a iti spune punctul de vedere asupra unor proiecte, ceea ce iti va aduce mai multe beneficii financiare. Partenerul de viata te va sustine in tot ceea ce faci si exista posibilitatea sa iti pregateasca o surpriza destul de placuta. Incearca sa profiti de orice clipa din aceasta zi.

Horoscop Fecioara 13.09.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului