Horoscop Horoscop Fecioara 14.10.2019

Te-ai concentrat puternic asupra studiilor spirituale de ceva vreme? Meditezi regulat? Daca da, nu te mira daca anumite idei si revelatii iti vin in minte astazi. Scrie-le. Vor fi prea multe de retinut. Daca esti inclinat spre a scrie, s-ar putea sa iti stabilesti ideile intr-o carte, poate cu publicare. Usile se deschid larg pentru tine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Unele dintre miscarile planetare te ajuta in prezent sa intelegi ca cel mai bun loc pentru a descoperi comoara nu este intotdeauna acolo unde alti oameni iti spun sa cauti. Daca oamenii te indeamna sa te interesezi de activitati care nu intereseaza majoritatea oamenilor, inclusiv pe tine, nu le acorda atentie. Vei descoperi comorile pe cont propriu.

Horoscop Fecioara 14.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului