Horoscop Horoscop Fecioara 15.06.2019

Este o zi buna sa-ti exprimi gandurile si sentimentele. Fie ca este vorba de un iubit care apreciaza cuvinte afectuoase sau de un coleg care necesita instruire, comunicarea va veni mai usor decat de obicei. Ai o natura practica. Adesea spui ceea ce crezi ca este necesar si nu altceva. Cu toate acestea, altii ar putea avea nevoie sa spui mult mai mult. Ia in considerare acest lucru pe masura ce te afli in legatura cu cineva drag.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 decembrie 2019

Unele obiceiuri si pasiuni pe care le ai, stii bine ca nu te avantajeaza in ceea ce tine de starea ta. Poate ar fi bine sa reconsideri toate acele puncte definitorii care te fac cumva slab in viata ta si sa le elimini treptat, dar definitiv. Trebuie sa ai in vedere sanatatea in primul rand, care este un dar unic, la care trebuie sa tii, mai ales ca ai acum posibilitatea sa discerni unde e problema.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Abilitatile tale de analiza sunt bune pentru relatiile de afaceri si probleme financiare, dar, cu siguranta, nu le poti angaja in niciuna dintre iubirile sau relatiile tale sociale chiar acum. Daca vezi lucrurile in alb si negru, te vei lipsi de nuantele importante de gri care te ajuta sa definesti cine sunt cu adevarat oamenii din viata ta. Oamenii sunt complicati si nu poti face niciun fel de presupuneri, mai ales astazi.

Horoscop Fecioara 15.06.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului