Horoscop Horoscop Fecioara 15.08.2020

Desi partenerul de viata iti promite in mod solemn ca va face orice pentru tine, iti dai seama ca vorbele lui nu au niciun fundament real, tocmai din acest motiv incepi sa te gandesti ca ar fi cazul sa faci curat printre prieteni. Pui la cale tot felul de teste pentru a le verifica loialitatea si esti dispus sa rupi orice prietenii ce nu iti sunt de folos. Ar fi bine sa fii totusi atent la deciziile pe care le vei lua.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2020

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Chiar daca exista posibilitatea sa intampini unele dificultati in aceasta zi, vei reusi cu usurinta sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus. Sunt sanse ca pe plan sentimental sa ai parte de unele neintelegeri ceea ce va face ca relatia dintre tine si persoana iubita sa fie destul de tensionata. Incearca sa fii calm si sa gasesti o solutie pentru a rezolva orice problema dintre voi. Spre seara se va ivi o iesire cu persoanele apropiate ceea ce te va ajuta sa te destinzi.

Horoscop Fecioara 15.08.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului