Horoscop Horoscop Fecioara 16.01.2022

Partea ta romantica este incarcata puternic astazi. Cu cat colaborezi mai mult in aceasta parte a naturii tale, cu atat vei fi mai fericit. Un lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este totusi sa pastrezi cel putin un picior in realitate, in orice moment. Asigura-te ca ai o platforma stabila de onestitate si de practica din care sa lucrezi. Fara ea, vei fi impins cu greu pentru a lua zidurile si a le pune in ferestre.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

In ultimele saptamani, este posibil sa fi facut niste progrese bune invatand sa-ti exprimi emotiile. Lucrul grozav este ca probabil nici nu ai observat! Dar daca nu esti atent, s-ar putea sa existe in jurul tau o persoana care ar putea incerca sa distruga tot progresul pe care l-ai facut. Nu confunda controlul emotiilor cu reprimarea lor. Depinde de tine sa protejezi toate progresele pe care le-ai facut.

Horoscop Fecioara 16.01.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului