Horoscop Horoscop Fecioara 16.04.2019

Energia planetara te lasa intr-o dispozitie contemplativa. Au fost deschise multe posibilitati diferite pentru tine recent si incerci sa afli care este cea mai potrivita acum. Uneori este mai bine sa lasi lucrurile sa se invarta in subconstientul tau pentru o vreme, iar asta ar putea fi una din acele vremuri. Uita putin de asta acum si incearca sa te distrezi.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 15 – 21 iulie 2019

A venit și timpul recreerii pentru tine. Ai cele mai favorabile șanse să pleci în vacanța vieții tale și csă te umpli de bucurie, o bucurie nemai trăită până acum cu senzații pe care le cunosti doar din filme și descriile celorlalți. Fie că vei descoperi frumuseți natural rare, vei face activități îndrznețe în natură, vei vizita locuri puțin accesibile, la un singur aspect trebuie să fii atent – sentientele – acestea pot crea și niște urmări neprogramate.
Chiar dacă un cunoscut din preajma ta o cam ia razna acum, fară să fie vreo situație de circumstanță, ar fi bine să nu te afecteze prea mult, pentru că e o chestiune din afară, cei drept, e aproape, dar totuși este în afară. Lasă pe fiecare să își vadă de propriile problem, nu intervene ca să nu suferi fără rost.
Pe final de perioadă vei vedea că o personă se va apropia de tine, nu personal ci mai degrabă de unele din obiectivele tale. Dă curs acestei asoceri și vei descoperi noi aliați.

Horoscop Fecioara luna iulie 2019

Păstreaza-ti un obiectiv pe termen lung, probabil unul cu o mai mare libertate și securitate financiară. Există un potențial real la orizont și începi un ciclu complet nou de lucru, pe măsură ce luna nouă se aliniaza.
Exista oportunități atrăgătoare care vin în calea ta și ești observat. Dar ce înseamnă succesul pentru tine? Clarifica-ti obiectivele, după care poți face alegeri înțelepte și definitive.
Luna plină în sectorul tau intern, aduce casa și familia în prim-plan. Prezentul nu este trecutul. Ai libertate și opțiuni, iar ajutorul este aproape de tine.
Cercul tau social și orizonturile se lărgesc și aspirațiile tale evoluează. Esti liber să explorezi opțiuni care sunt mai strâns aliniate cu obiectivele tale actuale. Reflecteaza pe o misiune de suflet, pe măsură ce te apropii de sfarsitul lunii. Vor fi răsturnări și întoarceri, dar păstreaza-ti perspectiva, ai încredere în intuiția ta și urmeaza lumina din interiorul tau.

Horoscop de ieri

Responsabilitatile la locul de munca si din familie ar putea intarzia temporar planurile pentru o vacanta foarte necesara. Ar putea fi cam deprimant, dar nu le lasa sa iti scape. Ai grija de responsabilitatile tale cat mai repede posibil si apoi continua cu planurile tale. Toate semnele sunt ca aceasta calatorie este importanta pentru tine si ar trebui sa mearga inainte asa cum este programata.

Horoscop Fecioara 16.04.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului