Horoscop Horoscop Fecioara 16.08.2020

Azi vei avea parte de prieteni care doresc sfaturi sau un umar pe care sa planga. Se pare ca esti unul dintre cei mai buni oameni care ofera sprijin si grija de care au nevoie. Doar nu da atat de mult altora deoarece nu vei mai avea nimic pentru tine. Adevarata prietenie este legata si de impartasirea problemelor. Toate astea te vor duce intr-un loc in care nu ajungi prea des.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

E normal sa mai apar si momente tensionate intre tine si persoana iubita, dar important este cum reusesti sa le gestionezi. Daca vei pune paie pe foc nu vei reusi sa calmezi spiritele, iar galagia nu este tocmai pe placul tau. De dragul relatiei este bine sa mai faci si cate un compromis minor.

Horoscop Fecioara 16.08.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului