Horoscop Horoscop Fecioara 16.09.2019

Tehnologia ar putea stabili un proiect personal sau legat de un loc de munca pentru tine astazi. Calculatoarele, telefoanele sau alte echipamente importante ar putea sa functioneze defectuos si sa necesite interventia unui reparator. Prea multi oameni ar putea sa iti atraga atentia si sa te solicite, provocandu-te sa te simti distras. Tentatia de a-ti pierde cumpatul si de a iesi afara ar putea fi puternica. Nu o face.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi iti vine tot mai greu sa deosebesti adevarul de minciuna, avand in vedere ca in ultimul timp ai auzit numeroase zvonuri ce s-au dovedit a fi doar vorbe rautacioase. Apeleaza la perseverenta la locul de munca, pentru ca doar asa vei putea emite pretentii si vei putea evolua. Spre seara vei fi nevoit sa porti o discutie serioasa cu partenerul de viata despre un subiect destul de delicat.

Horoscop Fecioara 16.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului