Horoscop Horoscop Fecioara 16.09.2019

Tehnologia ar putea stabili un proiect personal sau legat de un loc de munca pentru tine astazi. Calculatoarele, telefoanele sau alte echipamente importante ar putea sa functioneze defectuos si sa necesite interventia unui reparator. Prea multi oameni ar putea sa iti atraga atentia si sa te solicite, provocandu-te sa te simti distras. Tentatia de a-ti pierde cumpatul si de a iesi afara ar putea fi puternica. Nu o face.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 23 – 29 martie 2020

În zilele ce urmează trebuie să un singur țel – să perseverezi.  Chiar dacă ești implicat în proiecte care îți dau mari bătăi de cap, nu renunța la nimic, pentru că timpul să le găsești rezolvarea finală și să te bucuri de realizarea lor.
Dacă vei reuși să treci peste îndoielile pe care ți le dictează inima și mai ales peste cele care le dictează starea financiară, este posibil ca săptămâna aceasta să ai o surpriză. Poate  te aștepți mai puțin, dar să știi că  e săptămâna dragostei pentru tine, așa că nu mai socoti totul în perspective literare sau financiare și vei reuși să guști din marea fericire.
Trebuie să începi să zâmbești mai mult și să simți starea aceea pe care o aduce zâmbetul. Nu e nici o filosofie, doar trebuie să lași puțin garda jos pentru acesta și să iei lumea așa cum este ea.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

In general este destul de clar ca nu iti este frica sa le spui oamenilor ce crezi . Poate ca este timpul sa fii mai expresiv in ceea ce simti. S-ar putea ca procesul tau mental sa fie oprit in ziua de azi, distrus de o situatie sau o persoana neasteptata. Asigura-te ca incorporezi cateva dintre instinctele si emotiile tale in reactia ta la aceasta situatie. Nu te baza doar pe creierul tau pentru a avea toate raspunsurile.

Horoscop Fecioara 16.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului