Horoscop Horoscop Fecioara 16.12.2020

In anturajul tau, vei reusi sa atragi invidia celor din jur datorita felului in care arati si a modului in care te comporti. Exista posibilitatea sa ai parte de o discutie in contradictoriu cu persoana iubita si sa iti schimbi starea de spirit. Prietenii apropiati vor veni sa petreaca cateva clipe minunate alaturi de tine si cei dragi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea de facut mai multe drumuri scurte pentru a iti rezolva cateva probleme financiare. Ar fi bine sa faci pauze pentru a te odihni si pentru a evita sa ai anumite probleme de sanatate. Esti tentat sa cumperi un obiect de valoare pentru o persoana apropiata. Gandeste-te de doua ori inainte de a face acest pas.

Horoscop Fecioara 16.12.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului