Horoscop Horoscop Fecioara 16.12.2022

Adu-ti gandurile la pamant, mai ales mai tarziu in seara asta. S-ar putea sa treci peste zi ca un peste prin apa, dar dintr-o data lucrurile incep sa se aseze la loc la apusul soarelui. Vei descoperi ca oamenii sunt mult mai grijulii si sensibili la starea ta de spirit mai tarziu in aceasta seara. Petrece timpul acasa cu cineva drag.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Poti incerca sa iti oferi sprijinul pentru o cauza nobila. Cu toate acestea, chiar daca raspandesti ideea, dar ceilalti vor dori sa vina la tine daca sunt interesati. Ai tendinta de a bate oameni la cap pentru a face lucrul "corect". Nu stresa pe nimeni. Daca doar cativa oameni ajuta, cel putin ei vor fi cu adevarat implicati.

Horoscop Fecioara 16.12.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului