Horoscop Horoscop Fecioara 17.01.2023

In general, esti o persoana intuitiva, dar astazi ai putea fi foarte sensibil la ceilalti, incat sa intelegi aproape orice. Stai departe de spitale sau sectii de politie daca poti. S-ar putea sa absorbi durerea tuturor. Este mai bine sa pui aceasta vibratie sa functioneze spiritual sau artistic. Cauta prieteni si colegi care lucreaza cu tine in aceste departamente si ar trebui sa ai o zi minunata.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Gandeste pozitiv astazi si urmareste schimbarea lumii din jurul tau. Indiferent de cat de grele ar parea lucrurile, incearca sa faci totul fara sa te superi. Daca te gandesti la ceva, poti sa o faci. Se pare ca este un moment potrivit pentru a introduce o noua strategie. Astazi ai o dorinta puternica de a medita in singuratate. Chiar daca s-ar putea sa fi fost cauzata de un anumit esec, se pare ca trebuie sa-ti onorezi dorinta.

Horoscop Fecioara 17.01.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului