Horoscop Horoscop Fecioara 17.02.2023

Nervii ar putea fi intinsi la maxim. Cineva din anturajul tau poate avea o problema cu o persoana de autoritate si pot aparea probleme politice. Este posibil sa te simti deosebit de puternic acum si, astfel, ai putea fi tentat sa iti arunci palaria in ring. Este mai bine sa ramai departe de orice politic si sa canalizezi acea putere si pasiune in propriul tau proiect. Este mai probabil sa aduca rezultate pozitive.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi va fi una destul de aglometata. La locul de munca vei avea de predat o multime de rapoarte pe care le-ai tot amanat, dar se pare ca astazi vei fi nevoit sa te ocupi de ele. Exista riscul sa stai cateva ore peste program spre nemultumirea partenerului de viata. Incearca sa apelezi la ajutorul unui coleg pentru a termina mai repede.

Horoscop Fecioara 17.02.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului