Horoscop Horoscop Fecioara 17.05.2019

Poti fi cunoscut pentru ca ai nevoie de o multime de dragoste, dar nu vei recunoaste niciodata asta fata de tine, mai putin de fata cu oricine altcineva. Uneori se pare ca iti place sa te simti frustrat emotional. Astazi este ziua perfecta pentru a medita daca acest lucru este valabil sau nu pentru tine. Poate ar fi bine sa vorbesti cu alte persoane despre nevoile tale emotionale.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 23 – 29 septembrie 2019

Mercur si Venus declanseaza cateva lucruri bune in sectorul tau de cariera. Apar oferte noi de munca sau evenimente care te vor bucura in legatura cu locul tau de munca. Este posibil sa primiti o oferta de a lucra mai mult de acasa pe viitor. Vei avea parte de noi oportunitati de a invata lucruri noi si de a te aventura in anumite practici spirituale. Apare o calatorie si cateva zile in care vei petrece suficint timp pentru a interactiona cu oameni de diferite culturi.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Unele vise vii ar putea arunca lumina asupra a ceea ce incerci sa gasesti. Acesta ar putea fi un obiect pierdut sau o informatie obscura. Oricare ar fi, s-ar putea sa te trezesti cu cateva idei noi despre unde sa il cauti. Sansele sunt ascunse intr-un loc plin de lucruri similare. Nu ezita din cauza intuirii tale.

Horoscop Fecioara 17.05.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului