Horoscop Horoscop Fecioara 17.06.2018

Vibratiile pasnice vor ca astazi sa te simti cald. Uneori armonia este chiar mai energizanta decat o cana de cafea dimineata. Senzatia linistita nu trebuie sa insemne sa stai in pijamale cu o ceasca de cafea pentru a te bucura de ea. De asemenea, te poate inspira sa fii curajos si cu incredere in fata, poate cu o stralucire in ochi, ca si cand stii un secret special pe care nimeni altcineva nu il poate sti.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 18 februarie – 24 februarie 2019

Uneori oricât vei încerca să te dăruiești, să faci tot posibilul să nu superi pe cei din jur, să aștepți ca unele locruri să se schimbe în viața ta, acesta va întârzia să apară. E posibil ca o situație să se schimbe fulgerător sub ochii tăi și asta fără îți dai seama. Un lucru pe care il așteptai demult să se schimbe în viața ta  poate să o facă fără să îți dai seama și fără nici un efort din partea ta, eliberându-te de grijile acumulate în ultima perioadă.

Ești din ce în ce mai preocupat de posibilitatea de avansare și creștere in carieră și ar fi posibil chiar să apară ceva oportunități. Aceste oportunități apar ca o călătorie în străinătate, cursuri de specializare sau formare, de la care nu te vei da în lături.

Ai parte de un weekend ademenitor cu un potențial romantic și creativ în același timp. De asemenea, o conversație poate să se dovedească o oportunitate de a naște idei lucrative și ocazii de care nu ai mai avut parte.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Amintirile din trecutul tau indepartat ar putea sa reapara astazi. S-ar putea sa te intrebi de ce te gandesti brusc la ele, dar probabil reprezinta o eliberare a vechilor legaturi emotionale care te-au tinut in loc. In mijlocul amiezii, trebuie sa te simti mai concentrat, hotarat si gata sa faci orice. Aceasta este cu siguranta o zi minunata pentru a incepe un nou proiect sau pentru a completa unul vechi.

Horoscop Fecioara 17.06.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange