Horoscop Horoscop Fecioara 17.08.2019

Poate ar fi bine sa iei legatura cu un prieten de care nu ai mai auzit de ceva vreme. Cineva asteapta sa afle vesti de la tine. Surprinde-l pe el sau ea cu o expresie neasteptata de iubire. Nu pierde timpul. Fii atent la obiectivele tale in orice moment. Alti oameni joaca piese cheie pentru ca aceasta zi sa mearga fara probleme, dar nu-i lasa sa te manipuleze.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Saptamana aceasta vei gandi pozitiv si incerci sa te concentrezi pe vise mari si scheme grandioase. În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul saptamanii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți, lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Furtuna furiei curge salbatic prin venele tale. Dupa-amiaza, este posibil sa pierzi un plan de afaceri mare. Colegii iti vor sta alaturi la locul de munca. Dar seara, incearca sa-ti petreci timpul meditand si racorind acei nervi.

Horoscop Fecioara 17.08.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului